10 stvari zbog koji će vas ostaviti baš svaki muškarac!

10 stvari zbog koji će vas ostaviti baš svaki muškarac!

16 Avgusta, 2017 Off By nika

Čak i ako ste najlepša žena na svetu, i ako vas on voli najviše što može, postoje neke stvari koje momci jednostavno ne mogu podneti…

Da, znaš da postoje stvari koje muškarci ne vole kod žena, a da li znaš koje stvari toliko ne podnose da bi te mogli ostaviti zbog njih?

Već se odavno zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade. U stvari, određene stvari ih odbijaju. Ovo je 10 najčešćih.

1. Preterani feminizam

Ovo se odnosi na žene koje misle da su žene jedine koje pate i da su muškarci krivi za to. I ne, ne radi se o ženama koje se samo protive muškom šovinizmu, već o ženama koje govore loše stvari o muškarcima i utiču na druge žene da isto razmišljaju o jačem polu. To su žene koje misle da su žene bolje od muškaraca, umesto da ih tretiraju sebi ravnima.

2. Opsednutost karijerom

Ne, ne radi se o ženama koje svoju karijeru shvataju ozbiljno. U stvari, muškarci vole i poštuju takve žene. Radi se o ženama koje su opsednute radoholičarke i koje nemaju drugi život osim svoje kancelarije i položaja u kompaniji.

3. Zloba

Čak i da izgledate kao Miss sveta, ako ste “rospija” i zlonamerni, bićete odbojni muškarcima. Muškarci više vole žene koje su jednostavne i drage. Žene koje su zle prema ljudima oko sebe, retko imaju udvarače.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3