10 stvari koje možeš pročitati iz njegovog poljupca. Tu nema foliranja, ni laži…

10 stvari koje možeš pročitati iz njegovog poljupca. Tu nema foliranja, ni laži…

20 Avgusta, 2017 Off By nika

Jedan poljubac govori više od hiljadu reči. Samo treba znati kako pročitati ono što bezglasno njegove usne govore.

 

Zna se da muškarci nisu preterano vešti sa rečima, da se često plaše vezivanja i ostavljaju čak i one koje vole. Zna se da su se tokom vekova milioni žena opekli na muška obećanja.

 

Ovo su 10 stvari koje možeš pročitati iz njegovog poljupca. Tu nema foliranja, ni laži…

On poljupcem iskazuje koliko ceni tvoju ljubav

Brz, suv poljubac zatvorenim usnama je način na  koji muškarac u vezi ispunjenoj ljubavlju pozdravlja svoju dragu. Taj gest je ljubavnicima ono što je rukovanje poznanicima. Međutim, ako te on ovako ljubi bez ikakvog povoda, kod kuće, kad niko ne gleda – to znači da si ti vredan deo njegovog života i slatka navika. Kada te ovako poljubi u javnosti, ili pred prijateljima, on pokazuje celom svetu koliko je ozbiljan povodom vaše veze.

 

Poljubac kojim on iskazuje brigu

Kada te poljubi u kosu ili čelo, muškarac pokazuje da brine o tebi, da se prema tebi ponaša zaštitnički i da si mu često u mislima. Onome ko te ovako ljubi znnačiš sve na svetu i pomalo se plaši da te ne izgubi. To još znači da voli tebe i tvoju dušu više od tvog tela. Voli te zbog onog što jesi, više nego zbog toga kako izgledaš…..

 

Poljubac koji razotkriva švalera

Ukoliko ima obiučaj da te ljubi u ruku, to znači da imaš posla sa osobom koja voli da flertuje i osvaja žene. To ne znači nužno da će te prevariti, ili da nije iskren, već samo da je slab na ženski šarm. Ovo još znači da on ima izuzetno visoko samopouzdanje i da voli da se dokazuje.

Uzbuđuješ ga

Poljubac sa unutrašnje strane zgloba ruke (na žilu kucavicu) otkriva da ga samo činjenica da se nalazite u javnosti sprečava da ti istog momenta strgne svu odeću i vodi ljubav sa tobom satima. Muškarac koji ovako ljubi ženu time odaje da poznaje žensko telo i ume vešto to svoje znanje da primeni.

Romantična erotska uvertira

Poljubac u vrat je znak da te on želi odmah i sad. Često može biti propraćen laganim ujedom. To je muški način da ti stavi do znanja da će pući od uzbuđenja…..

 

Poljubac kojim muškarac iskazuje opijenost tobom

Dug francuski poljubac otkriva koliko je on opčinjen, opijen, sluđen tobom. Ovakvi poljupci su tipični za tinejdžersko doba kada je par u stanju da se na ovaj način ljubi satima.

 

Poljubac u obraz znači da mu nije preterano stalo…

Muškarac koji ljubi ženu u obraz odaje da mu je do nje stalo i da brine, ali da ga za nju ne vezuju erotska osećanja. Ukoliko te ovako ljubi nakon mnogo godina veze, to može da znači da ste se udaljili i da treba da menjaate nešto kako biste vezi vratili iskru.

Ukoliko te ovako ljubi na početku veze, to znači da je sa tobom samo dok mu ne naiđe nešto bolje i nema srca da ti to prizna, pošto si mu draga…

 

Poljubac kojim govori koliko te ceni

Poljubac u oko je način da muškarac iskaže divljenje prema ženi koju voli. Ako te ovako ljubi, on ima izuzetno visoko mišljenje o tebi. On voli sve što ima veze sa  tobom, pa i način na koji ti vidiš svet.

 

Poljubac u stomak…

Poljubac u stomak otkriva koliko je tvoj muškarac opušten u tvom prisustvu. Sa tobom mu je lepo i udobno, veruje ti i zna da su mu osećanja uzvraćena. Ovako ljubi samo onaj muškarac koji se ne plaši da pred tobom bude otvoren i ranjiv. Osim toga, muškarac ovako govori da mu se dopada tvoje telo i da ga, takvo kakvo je nesavršeno, uzbuđuje i mami.