10 slatkih TRENUTAKA koje ćete DOŽIVETI samo ako ste u PRAVOJ vezi I pored PRAVE OSOBE

10 slatkih TRENUTAKA koje ćete DOŽIVETI samo ako ste u PRAVOJ vezi I pored PRAVE OSOBE

27 Oktobra, 2017 Off By nika

Možemo slobodno da kažemo da veza ne može da bude prava i za ceo život, ukoliko ne uključuje sledećih 10 slatkih situacija. Pažljivo čitajte i ako već na polovini čitanja pomislite na voljenu osobu i pronađate se u nekim od redovima, čestitamo imate partnera vrednog čuvanja. Za sve koji se ne pronađu, bez brige, ovakva ljubav sigurno i vas očekuje.

Ovih 10 trenutaka zajedničke su samo parovima u SAVRŠENIM vezama.

Uhvatite sebe kako bukvalno bez treptanja gledate u svog dragog,  a onda kad on primeti i pita vas “Što me tako čudno gledaš?”, vi odgovorite “Ne gledam u tebe, ne umišljaj molim te”… a zapravo mislite u sebi kakva ste srećnica i mogli bi tako zauvek da “buljite” u njega.

 

Pričate o planovima za budućnost i shvatate da se uopšte ne plašite, već jedva čekate da dođe vreme za njih… Dok ste u ranijim vezama izbegavali ili su vam izgledali skoro nemoguće te čudne priće o budućnosti, sada shvatate da jedva čekate da vam ti dani dođu.

 

Gledate ga u autfitu koji mu fantastično stoji i osećate da vas toliko privlači da ga želite odmah i sada…I razmišljate da bi rado skinuli sve sa njega jer ga toliko volite i želite kad se tako lepo sredi, baš po vašem ukusu.

 

Ponekad osetite neverovatnu dozu ljubomore, ali se setite koliko je on zapravo lud za vama, pa pustite da taj osećaj prođe… Okej, nikada nećete razumeti, ni svariti činjenicu da radi sa svim tim zgodnim ženama u kancelariji, ali kad bolje razmislite, ne sumnjate ni najmanje u njega i samo pomislite “Ma koga briga za te žene, on je samo moj”.

 

Ne vidite se samo 24 sata, a vi imate osećaj kao da se niste videli 24 dana i morate dobro da nadoknadite propušteno…Toliko toga imate da mu kažete, pokažete i izljubite, jer jednostavno ne volite osećaj da ste razdvojeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2