10 osobina koje ženu Vodoliju čine apsolutno neodoljivom!

10 osobina koje ženu Vodoliju čine apsolutno neodoljivom!

22 Maja, 2018 Off By nika

Osobe rođene u znaku Vodolije poseduju karakteristike koje na istom mestu ne možete pronaći kod drugih predstavnika Zodijaka. Njihova vladavina počinje 21. januara i traje sve do 18. februara.

Sledećih deset osobina ženu rođenu u znaku Vodolije čine apsolutno fenomenalnom.

Smisao za humor

Jedinstvena sposobnost žene rođene u znaku Vodolije jeste da bude duhovita bez uloženog napora. Ona je toliko zabavna i sa njom imate osećaj kao da vreme leti. Ovo je čini omiljenom u društvu, ali i uopšteno u svakom okruženju.

Hrabrost

Vole da žive „na ivici“. Veoma su hrabre i avanturističkog duha. Otvorene su za sve vrste eksperimenata i ne plaše se da rizikuju. Zapravo, one vole da se izdvajaju iz mase i to ih čini jedinstvenim.

Nezavisnost

Ženske Vodolije vole slobodu. Njihova sloboda zapravo je nešto čega se ne bi odrekle ni zbog čega i ni zbog koga na svetu. Žena rođena u ovom znaku ne poseduje samo snagu, već i hrabrost da se brine sama o sebi i to joj savršeno odgovara. Njoj nije potreban neko ko će joj stalno „čuvati leđa“. Ona veoma dobro zna kako da se sama čuva.

Praktična priroda

Ona nije neko ko se zanosi rečima i besciljnim snovima. Ona je, jednostavno, previše pametna za tako nešto. Žena rođena u ovom znaku je realista i vrlo dobro zna šta je moguće, a šta ne. Ona jednostavno ne želi da troši svoje vreme na snove za koje zna da se neće ostvariti. Umesto toga, ona svoje vreme ulaže u ostvarivanje realnih ciljeva.

Senzualnost

Žena rođena u ovom znaku po prirodi je privlačna, a za to postoji mnogo razloga. Jedan od njih je njena smirenost kojom se vodi kroz život. To dosta doprinosi njenoj privlačnosti. Drugo, ona je avanturističkog duha i voli da rizikuje. To se odnosi i na njen emotivni život.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2